Voeding

Voeding · 09. oktober 2019
Lekker, een dag even alles eten waar je zin in hebt. Maar zijn cheatdays nu eigenlijk wel of niet verstandig wanneer je een gezond, stabiel eetpatroon wilt bereiken en volhouden?
Voeding · 14. mei 2019
De Nijmeegse Vierdaagse is een hele mooie uitdaging. Wat kun je nu eigenlijk het beste eten en drinken tijdens zo'n hele dag lopen?

Voeding · 25. april 2019
Op vakantie wil je natuurlijk het liefst kunnen genieten van lekker eten en drinken, zonder dat je aankomt in gewicht. Maar hoe zorg je voor de juiste balans? In deze blog leg ik je uit hoe je gebalanceerd kunt genieten!
Voeding · 07. november 2018
Eet jij voldoende vezels? Vezels zijn ontzettend belangrijk voor onze gezondheid. Maar wat zijn vezels precies, en wat maakt ze zo belangrijk?

Voeding · 08. oktober 2018
Haal de herfst in huis met deze gezonde kwarktaart. De frisse sinaasappels, walnoten en een vleugje kaneel maken deze oranje kanjer tot een echte verwennerij!
Voeding · 31. juli 2018
Afvallen is niet altijd even makkelijk. Veel mensen maken verkeerde keuzes bij het afvallen. Hierdoor boeken ze geen of minder resultaat. Zonde! Ik laat je 5 veelgemaakte fouten zien, zodat jij ze kunt voorkomen.

Voeding · 30. juni 2018
Water drinken is belangrijk! Dat wist je waarschijnlijk al, maar waarom heb je voldoende vocht nodig voor een gezond lichaam, en hoe kom je dagelijks aan de aanbevolen hoeveelheid?
Voeding · 11. juni 2018
Regelmatig hoor ik het mensen om mij heen zeggen: “Ik eet na 20:00 niet meer hoor, daar kom je van aan”. Maar is dit waar, of is het onzin? Ik leg het je uit!

Voeding · 25. mei 2018
Barbecueën gaat vaak gepaard met veel, lekker eten. Een reden om je doelen voor de zomer uit het oog te verliezen? Echt niet. Barbecueën kan lekker én verantwoord zijn!
Voeding · 10. mei 2018
Plantaardig eten is hot. Dat is niet voor niks, want het is goed voor dierenwelzijn, milieu én voor je gezondheid. Maar hoe pak je dat aan, meer plantaardig eten? 8 tips om vaker voor groen te kiezen!