Mijn werkwijze

Afspraak maken

Je kunt door middel van een verwijzing via de huisarts of op eigen initiatief een afspraak maken bij mijn praktijk. We bespreken via de telefoon of mail kort jouw vraag en plannen een intakegesprek.

 

Intakegesprek

Het intakegesprek is eigenlijk een uitgebreide kennismaking. In het intakegesprek staat het ontdekken van jouw situatie centraal. Zo kan ik mijn adviezen nog beter afstemmen op jouw vraag.

 

We gaan het uiteraard hebben over je eetpatroon, maar ook over mindset, beweging, eventuele klachten en leef- en werkomstandigheden. Ik bekijk jouw lichaamssamenstelling door je te meten en te wegen. Ik bespreek samen met jou wat je op een dag zoal eet, zodat ik een goed beeld krijg van jouw eetpatroon. Zo nodig geef ik je uitleg over bepaalde ziektebeelden, voedingspatronen of producten. Jouw  vraag staat voorop!

 

Aan het eind van het intakegesprek stellen we samen doelen op waar jij aan wilt werken. Ik werk na het intakegesprek de adviezen uitgebreid voor je uit in een voedingsplan. Dit plan stuur ik binnen een week naar je op.

 

Vervolgconsult

In een vervolgconsult bespreken we hoe de afgelopen periode verlopen is. Er is ruimte om al je vragen en ervaringen te delen. Als je tevreden bent over je vorderingen, dan zetten we de behandeling op dezelfde manier voort. Gaat het minder goed of loop je tegen problemen aan? Dan passen we het plan aan. Stap voor stap vinden we samen welke wijze voor jou het beste werkt, totdat jij je doel behaald hebt en dit ook in de toekomst kunt behouden!