· 

Pindakoekjes

Een lekker voedzaam koekje met een bite! Perfect voor de zoete trek en supermakkelijk om te maken. Tip: dip de gebakken koekjes in een beetje gesmolten 85% pure chocolade. Worden ze nóg lekkerder van!

 

Ingrediënten (circa 10 stuks)

125 gram havermeel

75 gram pindakaas

75 gram rozijnen

2 grote rijpe bananen

Snufje kaneel

Pinda´s ter decoratie

 

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Prak de bananen tot moes in een kom. Voeg de rest van de ingrediënten, behalve de pinda’s, toe. Meng tot een mooi beslag. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak ongeveer 10 bolletjes op de bakplaat en druk deze iets platter tot een koekje. Druk in ieder koekje wat pinda's ter decoratie. Bak circa 12-15 minuten tot de koekjes goudbruin zijn.


Enjoy!

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0