Hoi!

Ik ben Suzanne. Ik ben 26 jaar, geboren en getogen in het Betuwse Lienden. Inmiddels woon ik met veel plezier in Rhenen.

Je vindt me meestal in mijn sportkleren of achter het fornuis. Ik houd ontzettend van lekker eten. Koken doe ik graag, maar ik geniet ook ontzettend van een borrel of etentje buiten de deur. Verder wandel ik veel en zoek ik graag de rust op in de natuur. Heerlijk.

 

Mijn timeline

--> In de zomer van 2017 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. 

--> In april 2018 ben ik mijn eigen diëtistenpraktijk gestart. 

--> In december 2018 heb ik de post-HBO Sportdiëtetiek afgerond, waarmee ik amateursporters en topsporters mag adviseren.

--> In maart 2020 heb ik de opleiding Functioneel Trainen gevolgd om mij verder te specialiseren als personal trainer.

--> In september 2021 heb ik de opleiding ACT & Leefstijl gevolgd om mij te verdiepen in de psychologie rondom voeding.

--> In maart 2022 heb ik de verdiepingstraining Matrix van ACT & Leefstijl gevolgd ter uitbreiding van mijn ACT-coaching.

 

Meer weten over deze opleidingen en trainingen? Vraag het me gerust! 

 

Mijn principes en kernwaarden

 

Op maat gemaakt advies

Ieder mens is uniek. Daarom geloof ik dat er niet één voedingsadvies, dieet of leefstijl is dat voor iedereen werkt. Ik vind het daarom belangrijk dat we focussen op wat voor jou als individu het beste werkt. In die zoektocht is het mijn taak om jou te voorzien van de juiste informatie en begeleiding. Zo leer jij wat werkt voor jouw lichaam, en dat is de basis om op langere termijn een gezonde leefstijl vol te kunnen houden, of betere (sport)resultaten te boeken.

 

Er is meer dan voeding alleen

Een gezonde leefstijl bestaat niet alleen uit gezond eten en veel sporten. Het is meer dan dat. Ook slaap, ontspanning, werk, stress en sociale invloeden spelen een rol wanneer je een gezonde leefstijl op lange termijn wil nastreven. Wanneer je mijn hulp inschakelt, zal ik al deze factoren met je nagaan, zodat we samen naar een betere kwaliteit van leven kunnen werken.

 

Balance is key!

Verder geloof ik in de juiste balans. Niet alleen streng zijn voor jezelf, maar jezelf ook af en toe een stukje chocolade gunnen. Lekker actief bezig zijn, maar ook de tijd nemen voor een avondje op de bank. Het is in de praktijk niet altijd even makkelijk om de juiste balans te vinden. Ik help je graag om deze balans te vinden, zodat jij die gezonde leefstijl op lange termijn vol kunt houden!