Over mij

Hoi!

Ik ben Suzanne. Ik ben 24 jaar, geboren en getogen in het Betuwse Lienden. Voeding, sport en leefstijl zijn voor mij dagelijkse bezigheden. Niet alleen in mijn werk, maar ook in mijn vrije tijd.  Je vindt me meestal  in mijn sportkleren of achter het fornuis. Ik houd van lekker eten, wandelen, reizen en gezellige avondjes uit!

 

Hoe het begon...

In de zomer van 2017 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn studie Voeding & Diëtetiek groeide mijn passie voor de combinatie tussen voeding, sport en gezondheid. Ik vind het prachtig om mensen te inspireren en motiveren voor een gezonde leefstijl!

 

In april 2018 ben ik mijn eigen diëtistenpraktijk gestart. Een supermooie uitdaging. In mijn praktijk kan ik mensen laten zien wat een gezonde leefstijl voor hen kan betekenen. Met een gezonde leefstijl voel je je fitter, krachtiger en zit je lekkerder in je vel. Je laat je lichaam van buiten én van binnen stralen. Hoe mooi is dat?

 

Al snel na het openen van mijn praktijk kwam ik in aanraking met BASE-Lifestyle, een sport- en leefstijl onderneming in Opheusden. Hier groeide een mooie samenwerking uit. Bij BASE- Lifestyle ligt mijn focus op het verbeteren van de kwaliteit van leven van de leden. Door training en voeding te combineren, maar ook door te focussen op sociale activiteiten en ontspanning.

 

In december 2018 heb ik de post-HBO Sportdiëtetiek afgerond. Ik kwam steeds meer in aanraking met de (top)sport en leerde sporters te coachen naar optimale resultaten. Geweldig hoe je met behulp van de juiste voeding nét die seconden sneller kan zijn. Of die kilo meer kan tillen. Voeding en sport kunnen in mijn ogen niet zonder elkaar!

 

Mijn principes en kernwaarden

 

Op maat gemaakt advies

Ieder mens is uniek. Daarom geloof ik dat er niet één voedingsadvies, dieet of leefstijl is dat voor iedereen werkt. Ik vind het daarom belangrijk dat we focussen op wat voor jou als individu het beste werkt. In die zoektocht is het mijn taak om jou te voorzien van de juiste informatie en begeleiding. Zo leer jij wat werkt voor jouw lichaam, en dat is de basis om op langere termijn een gezonde leefstijl vol te kunnen houden, of betere (sport)resultaten te boeken.

 

Er is meer dan voeding alleen

Een gezonde leefstijl bestaat niet alleen uit gezond eten en veel sporten. Het is meer dan dat. Ook slaap, ontspanning, werk, stress en sociale invloeden spelen een rol wanneer je een gezonde leefstijl op lange termijn wil nastreven. Wanneer je mijn hulp inschakelt, zal ik al deze factoren met je nagaan, zodat we samen naar een betere kwaliteit van leven kunnen werken.

 

Balance is key!

Verder geloof ik in de juiste balans. Niet alleen streng zijn voor jezelf, maar jezelf ook af en toe een stukje chocolade gunnen. Lekker actief bezig zijn, maar ook de tijd nemen voor een avondje op de bank. Het is in de praktijk niet altijd even makkelijk om de juiste balans te vinden. Ik help je graag om deze balans te vinden, zodat jij die gezonde leefstijl op lange termijn vol kunt houden!