#(W)eetgezond

#(W)eetgezond · 21. april 2020
Deze muesli is een gezonde toevoeging aan je yoghurt of kwark. Het bevat langzame koolhydraten en vezels, goed voor langdurige energie!
#(W)eetgezond · 21. april 2020
Kipfilet is een mooi mager stukje vlees. Je kunt er alle kanten mee op. Deze blokjes zijn extra makkelijk, je gooit ze zo in de pan!

#(W)eetgezond · 21. april 2020
Druk? Maak eens een pan soep! Dit pakket voor groentesoep maakt het je extra makkelijk.
#(W)eetgezond · 21. april 2020
Courgetti = spaghetti van courgette. Gebruik de courgetti als pasta en krijg zo dubbel zoveel groenten binnen!

#(W)eetgezond · 21. april 2020
Rijst gemaakt van bloemkool, yes! Zo krijg je automatisch een dubbele portie groenten binnen.
#(W)eetgezond · 21. april 2020
Tofu is een volwaardige vleesvervanger. Weten hoe je dit lekker klaarmaakt? Check snel deze blog!

#(W)eetgezond · 21. april 2020
Olijfolie is een bron van gezonde vetten. Gebruik deze plantaardige olie om mee te bakken, te roosteren, verwerkt in baksels of over je salades.
#(W)eetgezond · 21. april 2020
De ideale basis voor tomatensaus. Mijn tip: zorg dat je altijd twee blikken op voorraad hebt!

#(W)eetgezond · 18. april 2020
Tonijn is een hele gezonde viskeuze. Mager en vol eiwitten. Zet een blikje in de voorraadkast, dan heb je altijd wat voor de hand!
#(W)eetgezond · 18. april 2020
Een ei hoort erbij! Eieren zijn hartstikke gezond en lekker voedzaam.

Meer weergeven